Back to All Events

Löparhelg Torekov Hotell


Våga utveckla din löpning genom glädje och gemenskap!

Löpning är en enkel form av träning men som många upplever som tung och besvärlig. Genom rätt teknik och förståelse blir löpningen både enklare och därför roligare. 

Vi värmer upp gemensamt, kör löpteknik, löpstyrka, intervaller och rörlighet som kommer ta din löpning till nya dimensioner. För att verkligen förstå när, var och varför så börjar vi med en kortare teoridel där det finns gott om tid att ställa frågor. 

Helgen vänder sig till alla oavsett nivå och alla kommer bli utmanade efter sin egna förmåga. Vi lämnar aldrig kvar någon eller springer ifrån någon utan vi kommer jobba med hög kvalitet på liten yta. 

Helgens instruktörer:

Ulrika Eriksson är en passionerad löpare som började springa redan som fyraåring. Hon fastnade för triathlon och har sedan dess hunnit vara med i landslaget och sadlat om till swimrun. Hon är en erfaren löpcoach som tycker glädjen i träningen är den viktigaste ingrediensen och betonar vikten av att förstå varför, hur och när. 

Emma Igelström är fd simmare som sadlat om till långdistanstriathlon. Hon har kämpat med löpningen men med rätt teknik och coachning hittat äkta löpglädje och tycker idag löpning är en frihetszon. Emma är bl.a. utbildad fystränare och PT.

Marie Spetz är yogainstruktör och ansvarar för helgens rörlighetsträning. Vad det gäller löpning har Marie på senare år gått från att tycka löpning är trögt till att idag längta ut i löpspåret när det gått för många dagar mellan löppassen.

Förbättra din löpning, lär dig springa med en bättre löpteknik, undvik skador och bli snabbare!

Läs mer och anmäl dig här

Earlier Event: September 2
Yogahelg Torekov Hotell
Later Event: November 17
Träningshelg Torekov Hotell