Back to All Events

Girls Wellness Week på Mallorca


– Fullbokad! –

Följ med oss och möt våren i Palma. En härlig resa väntar med proffsiga instruktörer som ger dig en unik upplevelse där vi kombinerar träning med välmående på alla plan.

Starta våren med en träningsresa tillsammans med Girls Wellness Academy. Under veckan finns olika typer av träning och aktiviteter. Du väljer själv vad du vill göra samt hur mycket och hur hårt du vill träna. Exempelvis står yoga, löpning, powerwalk, och det speciella Wellness Challenge passen på programmet varje dag. För dig som funderar på att resa ensam, gör det! Du kommer garanterat att få nya, likasinnade vänner och ett minne för livet!

Anmälan

http://www.goactivetravel.se/pages/alias.logic.search.CheckCalcPricePeriodGo.action?flow_cd=PACKAGE2&nextpage_cd=no&country_cd=&destination_cd=PMI&resort_cd=PMI&product_cd=TRGW1601&fromDateString=16-04-03&toDateString=16-04-03&hash=70aaaa22b12dd86d0da6c07f3679459d&noPax=1&noChild=0&Sök

Later Event: April 22
Träningshelg på Isaberg